Rita Rudaini Dan Anak Jadi Cover Majalah Media Hiburan

on 18 April 2012

Rita rudaini dan anak jadi cover untuk majalah terbaru media hiburan! Untuk pengetahuan korang, populariti rita naik mendadak disebabkan isu cerai dia yang hangat sebelum ni, sekaligus menarik perhatian pihak media hiburan untuk jadikan rita sebagai cover majalah terbaru media hiburan. Anyway, rita masih lagi nampak cantik macam sebelum-sebelum ni lah. Hehe. 


Majalah ni jugak turut memuatkan udpate terbaru dari beberapa artis seperti remi ishak, fouziah gous dan ramai lagi. Tapi aku pasti, punca majalah ni terjual ialah disebabkan rita. Dan apa yang bestnya (khas untuk peminat rita) dalam majalah ni dimuatkan satu interview ekslusif bersama rita tentang isu cerai dia dengan aidil. So pada peminat rita, dapatkan segara majalah ni di kedai berhampiran. 
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...