Zarina Anjoulie Dipanggil Ketiak Lecak Kerana Lufya

on 18 April 2012

"Sebab awak saya dipanggil ketiak lecak" - Kata zarina anjoulie pada lufya. Aku ada terfikir apa ke gila si zarina ni cakap pasal ketiak basah ni? Rupa-rupanya apa yang dikatakan pelakon pontianak tu kat twitter dia sebenarnya adalah respon isu lufya kecewa disamakan dengan zarina yang dilaporkan di beberapa blog hiburan sebelum ni. 


Tulah lufya yang dikatakan muka dia lebih kurang sama dengan zarina. Kalau korang google gambar 2 minah ni, memang muka masing-masing nampak lebih kurang sama. Bawah ni pulak screenshot twitter zarina pasal ni. Siap nak isytihar perang semata-mata pasal muka :




Pedas ayat zarina tu. Anyway, takde modal cari modal. Lantak kau lah zarina. Pada lufya pedulik apa zarina kata tu dan, tolong jangan jadi macam zarina ye. Nanti mak marah~

Sumber : Oh bulan
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

nuramalina said...

hahaha . macam macam :D


22 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...