Debat Ptptn 2012 Video

on 23 May 2012

Video ketika debat ptptn 2012! Macam yang dijanjikan, semalam berlangsung acara debat ptptn 2012. Yang tak sempat menonton, ni video dia. Rasanya acara debat ni memang paling ditunggu-tunggu oleh mereka yang bergelar pelajar ipta/ipts atau pun bekas pelajar institut yang aku kata tadi. Almaklumlah, ada antara penuntut atau bekas penuntut merasakan ptptn tak perlu dibayar semula.

debat ptptn 2012 video

Pada aku acara debat ptpt 2012 antara rafizi ramli dan khairy jamaluddin yang dianjurkan sinar harian ni memang menarik sekali. Menarik maksud aku bila tengok rafizi ramli dan khairy jamaluddin berdebat. Ada beberapa point yang cantik dan bijak keluar dari kedua-dua pihak pasal isu ptpt ni. Rasanya kedua-dua pihak walaupun dari parti yang berbeza, masing-masing cuba untuk menyelesaikan kemelut isu ni. Bagus, bagus.


Jadi tanpa buang masa, tonton video rakaman debat ptptn 2012 bawah ni dengan klik read more :




Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...