Gambar Izara Aishah Dengan Uniform Sekolah Oh My English Astro

on 25 May 2012

Gambar izara aishah dengan uniform sekolah oh my english astro! Ini dia beberapa gambar izara aishah dengan uniform sekolah di majlis pelancaran oh my english program baru astro. Rasanya cuma beberapa kerat je artis perempuan yang nampak comel bila mengenakan uniform sekolah. Pada aku izara termasuk dalam kategori tu. Bawah ini gambar dia mengenakan uniform sekolah. Serius, memang comel! 

izara aishah oh my english astro

Sedikit info tentang rancangan oh my english. Rancangan ni ialah program berbentuk pendidikan tetapi disuntik dengan elemen komedi untuk mengelakkan penonton bosan. Berdasarkan feedback yang aku baca, rata-rata mengatakan rancangan ni memang best. Jadi pada yang ada astro kat rumah, jangan lupa tonton rancangan ini di astro tviq saluran 610 jam 10 pagi setiap hari ahad. Selain izara aishah, oh my english menampilkan adibah noor, harun salim bachik, dan zain saidin ditambah lagi dengan beberapa pelakon baru. Pelakon jemputan yang berlakon pun tak kurang hebatnya iaitu lisa surihani, rozita che wan dan ramai lagi. Memang rugi kalau tak tonton rancangan ni.

Anyway, back to topic. Nasib baiklah izara bukan teddy bear.. Kalau tak dah lama kena peluk. Heheh. Ada lagi beberapa gambar comel super duper cute izara aishah dengan uniform sekolah untuk korang tatap dengan klik readmore. Kredit gambar : Rotikaya dan facebook astro oh my english









Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...