Keliru tentang nuffnang ads

on 09 October 2010


Alamak alamak. Korang semua, kid nak tanya ni.
Semalam ads nuffnang keluar kat blog kid ni.
Macam kat screenshot atas tu.
Tapi..

Ads tu sekejap ada, tak lama lepas tu hilang.
Masa ads ni ada, kid pun checklah kat nuffnang, takda notis pulak pasal ads.
Tadi pun sama. Keluar ads astro.
Lepas tu hilang balik.

Erk kenapa ya? Help!
Ranking: 5

{ 10 comments... read them below or add one }

Zack Zaifull said...

biasa laa tu kejap ada kejap takde...
kalau pukul 12 malam ke atas lagi rancak iklan bertukar-tukar


09 October, 2010
Ayeem Jemain said...

nuff memang macam tu. keluar kadang2, most of the time tidur je, cam skang ni. kalau ada orang klik ads tu, ko dapat lah duit. kalau orang klik yang tengah tido punye tu, takde guna, tak dapat 1 sen pon. kalau ads selain nuffnang *contoh air asia, nike, bla3* baru lah dpt duit. camtu prosesnya. :)


09 October, 2010
hakimu90 said...

nuff mmg peragai pelik sket... klo nak tau org klik ke tak kene tunggu lambat sket... nak dapat duit pon lambat sket... so kene byk b'sabar


09 October, 2010
- Kid - said...

alamak ai...
jd bukan ads ni terus je ada untuk beberapa temph tertentu ke?
ada yg aku baca kt blog lain, ckp macam tu..


09 October, 2010
Afiq said...

hehe besela kid.. iklan nuff keluar x ikut time..kalau dapat bufferd insyaAllah akan keluar selalu..so xyh nk heran da..biakan nuff dengan iklan2 die..yg penting sekarang naikkan trafik :D


09 October, 2010
taqie said...

er..tu taqie pn tk bpe sure kid.. huhu


09 October, 2010
Teh Tarik Drinker said...

diorang ade tempoh masa untuk setiap kempen ads. bile ade yg baru, diorang gantikan balik

tehtarikmemoirs.com


09 October, 2010
wannurfazrini said...

kid, ads nuff ni mmg kadang2 keluar kdg2 tak . mcm ayeem ckp . kalau ads tu kuar org klik u akan dpt duti tu .


10 October, 2010
Natural Self said...

haha...iklan nuffnang memang cam chipmore,biarlah dia.kita try naikkan traffic secara mungkin.Pada yang sentiasa dapat BE itu satu kelebihan utk blog dia.


11 October, 2010
nurredvelvet said...

bgus entry nih.sesuai dgn sy yang masih bru nak buat blog.tp kan still x paham lah.yang dpt duit tu based on unik klik ke?


21 November, 2010

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...