Expose! : Blog the famous abang (belog sindir sukati tak pikir orang)

on 31 March 2011

Klik header untuk terjah










Lama aku tak ber-exposed blog kengkawan. Kali ni punya expose! blog the famous abang. Dari header blog tu dah cukup untuk menyatakan ini blog yang takde tatasusila/tak makan saman/takde adab.. Tapi blog ni serius tahi besttt.

Lepas aku selongkar balik entri dia, aku simpulkan entri dia sama macam tagline header tu. Jenis menyindir realiti kehidupan yang terjadi di sekeliling dia. Tak main tapis-tapis. Bila baca rasa kelakar pun ada dek kerana ayat yang super straight forward.. Kalau korang nak baca something yang unik masukla blog ni. Tapi kalau korang terasa 'pedas' padan muka korang. Jadi jangan makan 'cili' sebelum masuk blog ni. Hehe.

Dari segi template, loading blog semuanya cun! Jangan risau sebab takkan terlelap punya nak nunggu loading. Nak drop komen pun senang, takde word vertification. Oh tuan punya blog pun amat mesra sekali orangnya. Drop saje komen, dengan segera dia akan datang membalas. Kan dah dapat trafik kat situ? Ok aku malas nak bebel panjang. Nak tahu lebih klik sini 
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...