Ben ashaari buat gila lagi!!

on 07 April 2011


Kenapa korang nak join segmen ben ashaari? 

Soalan-soalan yang ditanya menarik bagi aku. Contohnya segmen "blog ni aku rasa patut popular la" tu. Lagi 1 segmen ben ni pun boleh dijadikan entri. Dari duk tercangak, pecah kepala pikir nak update apa baik join segmen ben kan. Soalan pun biasanya tak memeningkan kepala.

Dari segmen ben ni, kita boleh jugak tambah kenalan. Nah, jangan fikir nak tambah kenalan dalam blog cuma ada 1 cara je iaitu add blogger2 kat facebook. Dengan segmen ben ni pun boleh! Itupun kalau korang bijak la guna peluang yang ada.. Kalau setakat "Hye.. Datang dari segmen ben ashaari" macam mana la nak tambah kenalan?

Dapat trafik. Ouw yeahh... Ni salah 1 sebab yang common kalau join segmen ben. Hahak. 

Dapat perkenalkan blog - Aku sentiasa pikirkan cara macam mana nak perkenalkan blog aku ni tapi still buntu lagi. Jadi cara paling mudah, join segmen ben. Sebab trafik blog ben ashaari lebat. Mana tahu dari situ dapat beberapa pembaca setia? Walaupun tak ramai tapi oklah kan?

(161 ayat)

Klik header kalau nak join!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...