Ramai blogger pengsan..!

on 06 April 2011

Warghh pening! Pengsan! Muntah darah! Cirit birit! Tercerit! Semua yang join rasa!

Aku masa 1st round je dah terkeluar. Tak boleh blah tengok link banyak2.. Pening kepala! Rasa nak pengsan... Serius!

Siapa-siapa yang masih berentap tu, korang memang awesome! Korang ada daya ketahanan yang luar biasa! Gudluck k? Hope korang tak kena macam aku tu.

Bagi aku bestla dia buat macam ni. Kurang-kurang dapat tambah kenalan kan? (kalau korang buat laa) Asyik update entri pastu promote, update entri pastu promote. Bagi aku bosann oo..

Ok tadi dia ada reveal kenapa dia buat game tu.. Hm bijok ar.. Lumayan hasila dia. Boleh la guna idea ni 1 ari nanti. Ok kalau berminat nak tahu, klik sini
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...