Gambar Gaya Rambut Baru Lisa Surihani

on 19 April 2012

Gambar lisa surihani dengan gaya rambut baru - Serius, dengan potongan style baru ni, aku rasa lisa nampak macam semakin muda. Ala-ala umur belasan tahun tapi masih nampak matured. Cantik dan comel. Confirm makin cairlah hati abe yusry bila tengok rambut baru bini dia ni. Hehe.


Cuma betul atau tak gambar ni gambar latest lisa aku masih tak dapat pastikan. Dari sumber, gaya rambut baru ni dikatakan adalah untuk filem terbaru lisa, dendam orang mati. Filem tu akan tamat penggambaran dia pada 8 atau 9 mei ni. Kalau ada gambar dan update terbaru filem tu, aku akan update nanti. 


Anyway pada aku rambut baru ni dia nampak cantik dan comel tapi personally, aku rasa dia lagi sesuai berambut panjang. Apa pulak dengan pendapat korang? 
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

Kira Kekuri said...

style ni pun ok gak. :)


19 April, 2012
Anonymous said...

macam pelakon korea ha ji won je. :P


08 May, 2012
rebellion said...

pergh, sempoi macam bebudak sekolah tinggi jepun, tapi better pakai tudung kan kan? :D


23 May, 2012
nana said...

CANTEK...tapi lagi sweet kalau tutup aurat, xyah abe Yusry nak tanggung dosa awek cun cam lisa nie kan kan kan


28 June, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...