Gambar : Ini Ke Awek Shahrizal Jaszle?

on 23 April 2012

Ini ke awek baru shahrizal jaszle? Dari gambar ni, aku tengok kemesraan dia tu boleh kata nampak macam pasangan couple. Cuma siapa nama awek ni masih tak diketahui. Yang pasti, perempuan ni memang comel. Hehe.


Sebelum ni kita tahu shahrizal bersama dengan mira liyana dan hubungan tu putus tengah jalan sebab takde jodoh. Tapi bak kata mat saleh, "life must go on".  Kalau betul perempuan ni teman wanita baru shahrizal, maka tahniah diucapkan. Dapat je apa-apa info pasal shah dengan awek baru dia ni aku akan update lagi nanti. Kredit gambar beautifulnara. Lagi 3 gambar untuk ditatap dengan klik read more :




Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...