Gambar Pelajar Ipt Dikehendaki Polis Demo Mansuhkan Ptptn

on 22 April 2012

Pencetus demo mansuhkan ptptn, gambar pelajar penuntut ipt dikehendaki polis - Ini antara student yang dikatakan sumber menjadi buruan polis sebab mreka melanggar undang-undang kerana terlibat dalam mengadakan perhimpunan haram mansuh ptptn. Adakah korang (pelajar) yang terlibat dengan demo hari tu termasuk dalam gambar ni?

Klik readmore untuk view gambar :



Untuk info yang lagi detail pasal hal ni, korang baca di blog idealis malaysia dengan klik link -> Idealis Malaysia
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

kena hasut atau memang tak mahu bayar??? hutang dlm islam wajib dibayar!! dah shoppin sakan rasa berat nak bayar lak..


24 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...