Jejai Dan Fasha Sandha Nikah 27 April 2012

on 24 April 2012

Jejai dan fasha sandha jadi nikah 27 april 2012 ini - Nampaknya memang confirm diaorang akan jadi suami isteri yang sah dalam 3 hari lagi. Untuk makluman, majlis nikah pasangan ni sebenarnya akan berlangsung di salah sebuah hotel di kuala lumpur. Bukan berlangsung kat rumah. 


Berdasarkan sumber, aku dapat tahu yang majlis resepsi jejai dan fasha sandha akan berlangsung pada 29 april di bali indonesia. Tapi jumlah kehadiran di majlis resepsi dijangka memang sedikit sebab pihak-pihak tertentu je yang dijemput. Kalau nak ajak peminat, gila ke hape? Takkan peminat nak keluarkan duit sendiri pergi bali. Lainlah tambang fasha atau jejai sponsor. Hehe. 

Apa-apa pun, aku macam tak percaya je fasha sandha akhirnya akan menamatkan status bujang dia. Dah tu kahwin dengan jejai, lelaki yang dah lama dia cinta. Hurm kalau dah jodoh memang tak kemana ye tak? Anyway, tahniah diucapkan pada fasha dan jejai. Semoga segala perancangan berjalan dengan lancar dan semoga berbahagia hingga akhir hayat.

*Update : Klik link sebelah untuk tengok gambar nikah fasha ->Klik gambar perkahwinan jejai dan fasha
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...