Kereta Proton Preve

on 01 April 2012

Kereta keluaran proton terbaru, preve adalah model kereta yang akan menggantikan nama proton P3-21A. Bawah ni ialah gambar kereta preve. Pada aku memang cun kalau tengok dari luar kereta ni.


Sekarang ni aku confirm mesti ramai bakal pembeli mula membandingkan harga antara proton preve, toyota vios dengan honda city. Berdasarkan blog paul tan, preve mempunya beberapa kelebihan yang tersendiri dan salah satunya ialah harga yang ditawarkan adalah jauh lebih murah berbanding harga toyata vios dengan honda city. 

Untuk memudahkan korang, aku dah sediakan jadual perbandingan antara proton preve, toyota vios dengan honda city kat bawah ni :


























Ok tak info kat atas? Harap-harapnya dapatlah membantu korang dalam menilai kereta yang mana sesuai untuk korang. Dan sebelum korang tekan pangkah web browser korang, aku nak tanya - Apa pendapat korang dengan proton terbaru ni?
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

TRIGYY said...

design proton preve ni dah style...


05 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...