Almy Nadia Dan Azuan Mazlan Bercinta?

on 24 May 2012

Almy nadia dan azuan mazlan bercinta? Berdasarkan sumber, hubungan almy nadia dan azuan mazlan dikatakan rapat kebelakangan ini. Kalau tanya aku, macam bercinta pun ada. Mungkinkah azuan punca almy keliru untuk bagi jawapan bila fizz fairuz ajak kahwin?

teman lelaki baru almy nadia

Berdasarkan sumber oh bulan lagi, azuan dikatakan sering bersama almy dan ada beberapa pihak dari blog hiburan tempatan beberapa kali ternampak mereka bersama di padang futsal one utama. Selain itu, pihak diorang jugak mendakwa selalu melihat status BBM almy menyebut nama azuan mazlan. Diorang jugak dikatakan nampak serasi dan happy bila bersama. Adakah ini bermaksud almy curang dengan fizz fairuz? 

almy nadia dan azuan mazlan

Anyway, pada peminat doakan almy supaya selamat menjalani pembedahan appendix hari ini. 
Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

uncHa said...

amin :)


24 May, 2012
Pink Lavender said...

ishh...
xmungkin...

done follo cni
jgn lupa follow makneng


24 May, 2012
Cik Cammy Lia said...

alahai almy buat cmni mungkin ada sebab..kalo la btl pe yg pnh almy ckp psl fizz tu..2tahun da dingin..x mustahil sesape pon akan cari org len yg lebih membahagiankn


24 May, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...