Hari Jadi Scha Alyahya Yang Pertama Selepas Kahwin

on 31 May 2012

Hari jadi scha alyahya yang pertama selepas berkahwin! Semalam awal ashaari meraikan hari lahir scha alyahya ke 29. Aku rasa bagi scha, hari lahir kali ni lebih bermakna dari tahun sebelum-sebelum ni sebab kali ini dia meraikannya bersama suami tercinta, awal ashaari.

hari jadi scha alyahya ke 29

Pada yang tak tahu, scha dilahirkan pada 30 mei 1983. Ini bermakna dah masuk 29 umur scha. Actually aku tak jumpa lebih banyak gambar majlis ini sebab majlis ni diraikan secara ekslusif, jemputan terhad kepada ahli keluarga dan rakan-rakan media yang terdekat je. Tempat pun dirahsiakan. Fuh, betul punya privacy. Takpe, kalau aku jumpa banyak gambar masa masjlis ni, aku akan update artikel baru. 

Anyway, selamat hari jadi yang ke 29 buat scha. Semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia disamping awal hingga akhir hayat. Pada peminat tegar scha yang nak wish happy birthday, bolehlah ke facebook scha alyahya. Kredit gambar dan info : Oh bulan
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

maszull said...

assalamualaikum akid....selamat hari lahir scha...:)


31 May, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...