Gambar Majlis Resepsi Fasha Sandha Dan Jejai

on 03 June 2012

Gambar majlis resepsi fasha sandha dan jejai! Serius meriah majlis resepsi pertama fasha dan jejai (rizal ashram) ini. Majlis ini berlangsung di tasoh lake resort & retreat di perlis bermula jam 12 tengah hari tadi.

resepsi fasha jejai

Berdasarkan sumber, majlis resepsi ini dihadiri dalam 800 orang tetamu iaitu ahli keluarga, peminat dan beberapa pihak media. Walaupun ada yang kata sedikit, tapi aku rasa 800 tu cukup ramai untuk memeriahkan majlis. Sesak jugaklah keadaan kat sana. Apa-apa pun, alhamdullillah majlis ni berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah.


Anyway, tahniah yang terakhir diucapkan pada fasha dan jejai. Semoga berbahagia hingga ke anak cucu. Lagi beberapa gambar low res untuk tatapan korang dengan klik readmore. Kredit gambar Rotikaya. Ada gambar high resolution nanti aku akan update di artikel baru.





Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

NadNod said...

cantik baju Fasha :D


03 June, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...