Gambar Terbaru Diana Danielle Bertudung Majalah EH Jun 2012

on 27 May 2012

Gambar terbaru diana danielle bertudung dalam majalah EH jun 2012! Serius cantik gila! Mungkin ini hasil dia bila kita tengok perempuan yang berdarah campuran memakai tudung. Menawan! Diana kalau terus bertudung kan bagus. Tiap-tiap hari lelaki cair tengok dia. Hehe.


Semestinya banyak yang nak dikongsi oleh diana untuk peminat dalam majalah terbaru EH ni. Tapi bukan tu je initipati menarik dalam majalah ni. Antara content yang menarik perhatian aku ialah 500 lebih idea perkahwinan khas untuk mereka berbajet kecil tapi inginkan suasana perkahwinan yang mewah. Satu info yang memang bagus dan berguna untuk pasangan yang merancang set perkahwinan mereka nanti. 

Anyway, pada peminat diana danielle dapatkan segera majalah EH jun 2012 ini di kedai berhampiran korang sebelum majalah ini sold out!
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

kinchnaf said...

lain bebenor muke dye.. ^^


28 May, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...