Gambar Datuk Siti Nurhaliza Di Sydney Australia

on 20 June 2012

Lama betul tak dengar khabar berita datuk siti nurhaliza. Last update yang kita dengar pasal dia ialah masa dia bidas penafian zed zaidi tentang kemenangan aaron aziz di abpbh 2011. Lepas tu terus senyap. Anyway, pada peminat yang rindu dengan datuk siti, ni artikel khas untuk korang. Baru-baru ini, datuk siti telah memuat naik beberapa gambar ketika dia berada di australia di twitter miliknya.

gambar datuk siti nurhaliza di australia

Sebenarnya datuk siti bukan suka-suka nak bercuti di australia. Berdasarkan sumber, percutian ke australia ni ialah hadiah untuk pemenang bagi pertandingan yang dianjurkan oleh syarikat kosmetik miliknya, Simply Siti. Pertandingan apa yang dianjurkan tu aku tak dapat nak pastikan. Tapi bagi peminat atau pelanggan yang menang dalam pertandingan ni, memang bertuah habislah sebab dapat bercuti ke australia bersama-sama dengan datuk siti. 

Anyway, ada lagi beberapa gambar percutian datuk siti yang sempat aku ambil, khas untuk tatapan korang di bawah. Layan ~ Kredit gambar twitter @ctnurhaliza11






Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...